Voor 2 personen, als avondmaaltijd

100g veldsla (of iedere andere sla die je lekker vindt)
2 nectarines gehalveerd (zonder pit)
4 kippendijen, zonder bot
2tl Hoer op de gril kruiden - die vind je bij Green Gipsy
beetje neutrale olie
1 bol buffelmozzarella, in stukken gescheurd
2-4tl pesto (zelfgemaakt of koop de beste in de winkel die je kunt vinden
zeezout (Maldon), versgemalen peper & lekker grassige olijfolie
Verder nodig: grillpan (of hete BBQ)

Snelle maaltijdsalade maak je zo

1.    In een hete grillpan gril je de gehalveerde nectarines,  5 minuten op de gesneden kant waar de pit zat
2.    Wrijf de kip in met olie en bestrooi aan één kant met de kruiden. Gril dan in de pan waar je net de nectarines in hebt gegrild, 5 minuten per kant. Tot de kip goudbruin en gaar is.
3.    Verdeel de sla op een groot bord en hierover doe je de stukjes mozzarella. Verdeel de pesto lekker royaal op de mozzarella
4.    Snijd de afgekoelde nectarine in kwarten en verdeel over de sla en tussen de mozzarella
5.    Snijd de gegrilde kip in reepjes en verdeel ook die over de sla
6.    Zout, peper en nog wat druppels lekkere olijfolie erover en klaar ben je!
7.    Serveer met knapperig vers of geroosterd brood.