Schuif bij topchefs aan tijdens TheFork Festival

Vanaf 17 oktober start TheFork Festival (voorheen IENS). Gedurende zes weken zijn er in de aangesloten restaurants bijzondere menu's die gegeten kunnen worden of eet je met een leuke korting (op het eten). Een geweldige manier om je lijstje favoriete restaurants af te vinken of verder aan te vullen. Wat dacht je van een van de top restaurants die onlangs een TheFork Award wonnen?

TheFork Festival door heel Nederland

Door heel Nederland zijn er restaurants aangesloten bij TheFork, dus waar je ook woont je kunt wel ergens lekker gaan eten. Bijvoorbeeld op Texel. Bij Kookatelier (een van mijn favorieten tijdens Texel Culinair dit jaar).  Chef Joram werkt in zijn restaurant het liefst met seizoensproducten, bij voorkeur producten van het eiland. Hierbij is het devies: 'van boer tot bord'. ‘’Wat de ene dag uit de grond komt, willen wij de volgende dag op het bord van de gast hebben’’. Tijdens TheFork Festival serveert het Kook Atelier in Den Burg een zilt & zalig Texels menu. 

Volgende maand ga ik dat trouwens zelf ontdekken, want ik ga weer een paar dagen naar Texel én heb gereserveerd bij Kook Atelier. Wordt vervolgd dus.

Over TheFork Festival

Zes weken lang nodigt TheFork gasten uit om via een online promotie, nieuwe restaurants uit te proberen. Hierbij profiteer je van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de (eet)rekening. Hoe werkt het? Ontdek online honderden deelnemende restaurants, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keuze en ontvang van het restaurant de rekening met 50% korting er direct op verwerkt.