Samenwerken met Susan Aretz

Ik doe niets liever dan mooie content maken en samenwerken met toffe merken en bedrijven. Niet alleen voor content op mijn eigen platformen, maar zeker ook in opdracht.

De afgelopen twee jaar deed ik dat bijvoorbeeld in de vorm van advies (ik ontwikkelde o.a. het concept voor een familie-restaurant), receptuur ontwikkeling (voor meerdere partijen), video (o.a. Albert Heijn /Koffietijd), schreef ik artikelen voor diverse bladen (Vrouw, Smulweb) en/of werd ik ingehuurd als presentator/inspirator/workshopleider (de Tasty, NEFF, Taste of Holland, Taste of Amsterdam)

Voor meer informatie neem ook gerust een kijkje op mijn zakelijke website susanaretz.nl of neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat zie jij als lezer van eventuele samenwerkingen op Carpefckndiem.nl

Jij als lezer zult het áltijd weten als een artikel in samenwerking met een derde is geschreven en ik daar dus voor betaald heb gekregen. Die artikelen starten altijd met de kop samenwerking of eindigen met een uitleg van de samenwerking.

Ik hoop dat je je ook realiseert dat dit soort betaalde samenwerkingen een van de manieren is waarop ik fulltime met dit werk bezig kan zijn en jou kan voorzien van toffe, gratis, content. Je kunt er overigens van op aan dat ik – net als met Smulpaapje – uiterst zorgvuldig ben in het aangaan van samenwerkingen.

Soms ben je gewoon enthousiast

Dat kan hé... Ik noem ook wel eens merknamen, hier of op Instagram, zonder dat ik daarmee samenwerk of voor betaald krijg. Dus; staat aan het begin van een artikel niet de intro samenwerking en noem ik toch merknamen, dan is dat omdat ik dat product/merk zelf in huis heb en er  fan van ben, het thuis gestuurd heb gekregen (op verzoek of zonder aankondiging) en er enthousiast over ben, maar dus ook gewoon omdat het in mijn optiek het beste/fijnste/lekkerste in zijn soort is.

Daar word ik dan niet voor betaald. Daar kun je van op aan. Als dat wel zo is staat het in het artikel. Altijd!

Op uitnodiging

Dit geldt ook voor artikelen die ik schrijf, nadat ik ergens voor ben uitgenodigd. Of dat nu een bezoek aan een museum is of een etentje in een restaurant. Het artikel daarover is míjn persoonlijke ervaring van dat moment. Daar is geen sturing op geweest. Gegarandeerd!

Foto: Rinze Vegelien