Wie is Susan Aretz

Ik ben dus Susan, sinds 2012 oprichter en eigenaar van Smulpaapje.nl, moeder van Meike (2010) en getrouwd met Jasper. Van huis uit ben ik online communicatie- en social media adviseur. Dat werk deed ik er de eerste vier jaar van Smulpaapje nog bij, maar sinds 1 maart 2016 ben ik fulltime met/voor Smulpaapje bezig.

Carpefckndiem

Mijn levensmotto is #carpefckndiem. Het staat zelfs letterlijk op mijn pols getatoeëerd. Voor mij betekent het overigens meer dan alles uit het leven halen. Het betekent ook knetterhard werken en gaan voor waar je in gelooft. Het leven is namelijk niet alleen maar mooi, de hobbels die je tegenkomt liggen er met een reden.

Omdat ik meer ben/kan dan Smulpaapje alleen ben ik in mei 2018 begonnen met deze site. Alles hierop is dan ook een reflectie van waar ik van hou en voor sta. Eigenlijk neem ik je hier online mee in mijn leven, in al zijn facetten. Het is dan ook een veel persoonlijkere site dan Smulpaapje.

Ik hoop dat je je herkent in wat ik schrijf. Dat je geïnspireerd raakt. Dat je blij wordt van wat je tegenkomt. Ik zou het leuk vinden als je me dat hier, of op een van de social kanalen van mij, laat weten!

Liefs,

Susan