Lunchen met sushi

Bij ons in de grote XL Albert Heijn wordt dagelijks verse sushi gerold door de mensen van Sushi Daily. Ideaal om als je boodschappen doet mee te nemen voor de lunch. Wat zeg nou zelf, sushi versus een bammetje? Dan is de keuze snel gemaakt toch?

Daarnaast is sushi ook nog eens super gezond, wordt het in de winkel vers voor je bereid en heb je eens wat anders op je bord liggen dan een boterham met kaas. 

Ook als je niet thuis maar op kantoor luncht kun je heel easy sushi als lunch eten, want in Nederland zijn er 49 Sushi Daily kiosken en 32 Sushi Daily-vitrines in diverse vestigingen van Albert Heijn. Dus dan combineer je een wandelingetje naar de Sushi Daily met een gezonde lunch. Ideaal toch?

Mijn favoriete sushi lunch

Wij nemen eigenlijk altijd ook wat sashimi en edemame boontjes als we sushi eten. Dat maakt het wat mij betreft helemaal af. Liefst eet ik sushi met tonijn en zalm. Maar heel stiekem soms ook met een gefrituurde garnaal in de sushi, hoewel die natuurlijk niet helemaal in de gezond categorie valt.

Kortom, denk de volgende keer eens aan sushi als lunch of neem ze mee naar huis voor een makkelijke en gezonde maaltijd! Hier vind je trouwens de dichtsbijzijnde Sushi Daily bij jou in de buurt.

Disclaimer: voor dit artikel ontving ik een voucher om de sushi van Sushi Daily uit te proberen, maar ik kocht hiervoor meerdere keren al zelf dus wist al dat 'ie lekker was ;-)