Lowlander Try January

Dat veel mensen in january gaan voor Dry January is inmiddels ingeburgerd. Lowlander voegt daar Try January aan toe. Januari is door het botanische biermerk uitgeroepen om juist hun biertjes te (her)ontdekken. Of je nu gaat voor de 0.0% of een biertje mét, het kan allemaal.  Lowlander deelt gedurende januari 10.000 botanisch gebrouwen biertjes uit, die je kunt proeven in een bar bij jou in de buurt.

Hoe doe je mee aan Try January?

Via de site van Lowlander zie je welke horeca in jouw buurt meedoet en download je een voucher waarmee je je biertje verzilvert. Try January is overigens niet bedoeld om alcoholgebruik aan te moedigen; Lowlander benadrukt in haar persbericht dat het idee achter de campagne is om verantwoord en gecontroleerd nieuwe favorieten te ontdekken en horeca te ondersteunen in een maand die bekend staat als lastig. Daarnaast kan iedere deelnemer maximaal één voucher verzilveren en ben geen 18? Geen alcohol!

Mijn favoriete Lowlander

Persoonlijk vind ik het 0.0% biertje echt een hele lekkere, maar mijn absolute favoriet is het witbiertje van Lowlander. Is het al weer zomer?! Gelukkig is de Winter I.P.A. ook écht een aanrader. Benieuwd welke jouw favoriet is!