Thuis koken als een chef

Een avond dineren in een Michelin*** restaurant: voor veel mensen bestaat er geen mooiere culinaire ervaring, maar het is ook een kostbare aangelegenheid. Zeker met de feestdagen. Hoe tof is het dan als je thuis kunt genieten van de gerechten van een gerenommeerde sterrenchef, zonder er de deur voor uit te hoeven!

Dat kan met de menu's van het nieuwe initiatief CookLikeAChef. Je bestelt een volledig 4-gangen menu van topchefs als Jonnie Boer*** (zie gerechten hierboven), Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer** of Erik van Loo**

Hoe werkt Cook like a chef?

Het menu dat je bestelt (en dat wordt thuisbezorgd) is eigenlijk zo goed als klaar; met een paar kleine handelingen zet je binnen 20 minuten een gerecht van topniveau op tafel. Het echte werk is dus eigenlijk al voor je gedaan, jij hoeft alleen nog maar de finishing touch te doen. Met instructiefilmpjes op de website krijg je ook nog tips and tricks om je bord zó mooi op te maken, dat het niet meer te onderscheiden is van het gerecht van Jonnie of Jacob Jan. Nou ja, bijna dan!

Meer informatie en de kosten (die verschillen per menu) vind je op de website. Je vindt daar ook de wijnsuggestie voor bij de menu's.