Winter I.P.A. van Lowlander

Eind vorig jaar zag ik online de oproep van biermerk Lowlander, om je kerstboom niet weg te gooien maar te doneren aan Lowlander. Waarom? Omdat ze de naalden zouden gaan gebruiken om bier mee op smaak te brengen. Huh? Ja, echt!

Kerstboombier

De actie was een mega succes en gisteren dronk ik het bier dat ze daar mee maakten. Een winter I.P.A. met een verrassend frisse afdronk. Zoals bij de meeste biertjes van Lowlander - en waarom ik zo dol ben op dit merk - gebeurt er super veel qua smaak. Of ik echt de kerstboomnaalden ruik en proef weet ik niet. Niet heel duidelijk in ieder geval.

Maar het biertje is heerlijk. De flesjes, zoals altijd, prachtig! Voor dit flesje is gekozen voor een letter erop, zoals de chocoladeletters met Sinterklaas. Mooi gedaan!

Kortom, een écht Lowlanderbiertje, dat je zeker een keer wilt proberen. Te koop in de webshop van Lowlander zelf en (binnenkort) in de Albert Heijn.