Boeklancering Borreltijd van Susan Aretz

Mag je van je eigen feestje zeggen dat het de leukste vrijdagmiddagborrel ever was?! Jawel hé. Dat was het namelijk wat mij betreft wel. Met familie, vrienden, pers, culinaire collega's. Met heel veel lekkere drankjes, (zelfgemaakte) hapjes en lieve mensen om je heen is het al snel onvergetelijk, maar dat was deze dag wat mij betreft ook echt.

Eerste exemplaar Borreltijd voor Yvette van Boven

Na een lieve speech van mijn uitgever Willemijn mocht ik zelf het woord nemen. Ik had niemand verteld aan wie ik het eerste boek zou overhandigen. Dus dat die voor mijn grote voorbeeld en lieve vriendin Yvette was kwam (ook voor haar) als een totale verrassing. Maar ook mijn lieve gezin kreeg een eerste exemplaar, want zonder hen zou ik hier überhaupt niet staan en zijn gekomen...

Carpefckndiem

Maar daarna was het vooral Borreltijd! Ik heb zelf volgens mij nul hapjes gegeten, maar gelukkig was aan het eind van de middag/begin van de avond alles toch op. Ik heb vooral genoten van alle lieve woorden, de ontelbare kado's en de voelbare liefde van iedereen die er was en die heeft bijgedragen om er een onvergetelijke boeklancering van te maken.

Een nog uitgebreider verslag en dankjewel! lees je hier. Alle fantástische foto's zijn met dank aan lieve Ashkan.