Dennis Huwaë gastchef bij Restaurant Hemingway

Na het succes van de eenmalige samenwerking met Syrco Bakker nodigt restaurant Hemingway uit Bergen op Zoom opnieuw een gastchef uit. Dit maal is dat de Amsterdamse Dennis Huwaë, bekend van onder meer Daalder en Edel by Dennis.

Ik at eerder al bij Hemingway en ga daar binnenkort weer eten, nu van de kookkunsten van chef Torben Bouterse (daarover later meer). Van Dennis mocht ik tijdens TheFork Awards een aantal bites proeven, maar ken ik zijn kookkunsten vooral via Instagram waar ik hem volg en via de serie De Nieuwe Garde, die ik met veel plezier keek. Daalder, maar ook Edel by Dennis waar ik heel nieuwsgierig naar ben, staan echter zeker nog op mijn 'daar wil ik eten in 2020 lijstje'.

Daalder x Hemingway op 3 april 2020

Maar in 2020 kun je beide restaurants ook in één klap uitproberen tijdens het eenmalige zesgangen diner dat ze samen verzorgen in restaurant Hemingway. Tijdens dat bijzondere diner zullen signature gerechten van zowel Restaurant Daalder als Restaurant Hemingway geserveerd worden.

De rest van het seizoen zal een signature gerecht van Huawaë op de kaart van Restaurant Hemingway blijven staan. Welke dat van Daalder is is nog niet bekend.

Reserveren

Je kunt een tafeltje reserveren vanaf vrijdag 29 november 17:00 uur. Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van Restaurant Hemingway

fotografie: LvF Food