Tussenstand na 3 maanden personal training

Ik gaf het in mijn eerste update al aan; ik ben geen fitgirl. Nooit geweest, ga ik ook nooit worden. En toch... geloof het of niet maar ik begin langzaamaan lol te krijgen in het twee keer in de week sporten. Want ja. Ik ga nog steeds. Ik had me voorgenomen het tot het einde van het jaar vol te houden en dat is, op 2 of 3 keer af moeten zeggen in verband met werk, ook echt gelukt. Applausje voor mezelf!

Dat applaus mag ook voor het feit dat ik ook in 2020 twee keer in de week me in het zweet blijf werken, afgebeuld ga worden én daarvoor betaal. Hahaha. Maar laten we wel wezen, ik heb het ook echt nodig. Zowel die stok achter de deur, als het sporten.

De resultaten

Maar wat wel echt súper fijn is om te merken is dat ik ook echt vooruitgang boek! Mijn vetpercentage is inmiddels - 3% en mijn spierkracht juist +3,kg ook is het vet rondom mijn organen -2. Echt super blij mee! 

Kortom, ja het is een investering, ja het kost tijd, ja het is niet altijd leuk om om 7.30u jezelf in het donker er naar toe te slepen. Maar de resultaten zijn er naar. Hopelijk kan ik het in het nieuwe jaar combineren met ook nog beter letten op mijn voeding voor nog wat meer resultaat. Maar vooralsnog ben ik hier al echt súper blij mee. Thanks Mike & Dennis voor jullie begeleiding hierin.