Ontdekking van online supermarkt Crisp

Een van dé ontdekkingen van het afgelopen jaar was voor mij online supermarkt Crisp. Een waar walhalla voor de foodie die houdt van kwalitatieve producten en ingrediënten én ze graag thuisbezorgd ziet. Ik mocht de supermarkt op uitnodiging ontdekken, maar kocht er daarna met grote regelmaat ook zelf. Het gemak, de kwaliteit én de service zijn wat mij betreft ongeëvenaard.

Bestel je culinaire kerstmenu via Crisp

En toen kreeg ik het persbericht dat er een culinair kerstmenu is ontwikkeld in samenwerking met chef Michiel van der Eerde. Michiel runt verschillende succesvolle restaurantconcepten in Amsterdam en is bekend van het programma Masterchef. Samen met Crisp dook hij de keuken in om dit menu samen te stellen. Crisp noemt het menu "aards én feestelijk, klassiek én onalledaags." 

Op het menu staat onder meer steak tartare met Michiel’s signature baconmayonaise (HALLO!), maar ook pappardelle van paddenstoelen met truffelroom met echte truffel en een pompoencrumble met pompoenroomijs. Zeer gevarieerd dus en voor ieder wat wils. Wil je dus thuis aan de slag met fantastische ingrediënten, dan ga je hier vast heel blij van worden. Alle gerechten van het Crisp-kerstmenu zijn vanaf nu te bestellen via de app, en worden voor kerst tot in de keuken bezorgd.  De app kun je downloaden via www.crisp.nl