Carpefckndiem.nl en Smulpaapje.nl gaan samen in SusanAretz.nl

Drie websites onderhoud ik momenteel. Zonder team. Met maar 24 uur in een dag. Met alleen Smulpaapje was dat al pittig, maar met Carpefckndiem.nl sinds vorig jaar zomer erbij werd dat alleen maar pittiger. En waar het zeker mijn eigen beslissing was om er een tweede site bij te starten werd ook dat hobby project – net als Smulpaapje in 2012 – steeds groter.

Nadat ook mijn boek Borreltijd verscheen, mijn eerste niet Smulpaapje boek, werd steeds duidelijker dat alles wat ik doe voor een grotere groep mensen dan alleen kinderen bedoeld is. De recepten op Smulpaapje zijn vanaf dag één geen kinderrecepten geweest. Mijn hele filosofie ten aanzien van Smulpaapje is altijd geweest dat kinderen gezien moeten worden als een culinaire gelijke. Borreltijd is notabene bedacht door mijn eigen Smulpaapje!

Door de inhoud van mijn twee huidige sites samen te brengen in SusanAretz.nl kan ik veel meer op één platform bieden. Dat betekent dus ook dat Carpefckndiem.nl in zijn huidige vorm overgaat in de nieuwe site. Zie het als een online magazine waar je datgene leest waar je zin in hebt. Soms zullen dat recepten zijn, een andere keer misschien museumtips voor het hele gezin, een volgende keer over een tof high end restaurant waar je never nooit met je kinderen naar toe zult gaan. The sky is the limit!

Het plan is dat de nieuwe site medio februari 2020 online gaat. Zodra dat zover is hoor je dat natuurlijk!