September is bloody mary maand

Dat mijn verjaardagsmaand bloody mary maand is kán bijna geen toeval zijn. Om dit heugelijke feit te vieren, én omdat er een nieuw bloody mary boek is uitgebracht, was ik uitgenodigd om te brunchen. Op een boot. Door de Amsterdamse grachten. Mét bloody mary's. Op een maandag. Hoe tof wil je het hebben?

Bloody mary receptenboek

Ketel One heeft, net als vorig jaar, een receptenboek uitgebracht. Voor bloody mary's, maar ook voor toffe brunchrecepten. Mijn maatje Dishtales heeft mede de receptuur, maar ook de fotografie verzorgd. Dat boekje is er niet op papier, omdat het niet nodig is om bomen te kappen voor papier aldus Ketel One, maar kun je downloaden. Voor noppes. Dit is de link daarvoor 

Brunchen

Zondag 29 september organiseert Ketel One, door heel Nederland, toffe brunches. Met te gekke brunchrecepten. En natuurlijk jouw keuze aan bloody mary's. Welke restaurants er mee doen en hoe je kunt reserveren lees je hier. Ik weet denk ik al wat ik de 29e doe....